{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

係唔係真係要接受男朋友望女仔?

註冊日期: 2019-2-15

大家好~ 我系第一次系到開post
有d 野想問大家意見
就係男朋友望女仔(????女果隻) 係唔係真係應該要接受?
我男朋友佢好錫我 但係佢都係好鐘意望女仔
除左靚果d 普通樣 普通身材 只要係後生既佢都一定會望
有時佢仲會望得好入迷 我每次都會好唔開心
我睇過其他post 好多女仔都話 睇開d 睇得食唔到就ok
如果果個女仔真係好靚 我都明白睇得食唔到既意思
但如果係普通樣同身材 佢成日甘望 我覺得係某種程度既不忠
雖然我唔算好大 25歲 但我會愈尼愈老
佢甘容易比人吸引 我可以想象如果將來有後生女仔主動接近 佢就會好樂意甘接受
我同佢講過好多次 佢都好似控制唔到甘
系甘既情況下 大家覺得呢段關係係唔係唔應該繼續?定係隻眼開隻眼閉 等佢真係做錯野先算呢?
+ Favorite

Charling 發表於 2019-2-15 10:11
大家好~ 我系第一次系到開post
有d 野想問大家意見
就係男朋友望女仔(????女果隻) 係唔係真係應該要接受?
我男朋友佢好錫我 但係佢都係好鐘意望女仔
除左靚果d 普通樣 普通身材 只要係後生既佢都一定會望
有時佢仲會望得好入迷 我每次都會好唔開心
我睇過其他post 好多女仔都話 睇開d 睇得食唔到就ok
如果果個女仔真係好靚 我都明白睇得食唔到既意思
但如果係普通樣同身材 佢成日甘望 我覺得係某種程度既不忠
雖然我唔算好大 25歲 但我會愈尼愈老
佢甘容易比人吸引 我可以想象如果將來有後生女仔主動接近 佢就會好樂意甘接受
我同佢講過好多次 佢都好似控制唔到甘
系甘既情況下 大家覺得呢段關係係唔係唔應該繼續?定係隻眼開隻眼閉 等佢真係做錯野先算呢?

????女 = 目及女 字元顯示唔到

註冊日期: 2015-8-22

插盲佢就一勞永逸

註冊日期: 2016-10-29

呢個topic都講左幾廿百萬次,地球唔係男就女,唔係靚就醜,得2個選擇,一係接受,一係唔接受。我就唔想佢鐘意睇唔靚或騎呢既野。
唔洗搵個盲既,搵個鬥雞兼射厘既男友都可以,反正你唔知佢望緊乜,識射住你一個就得。

註冊日期: 2017-11-20

要插就插盲自己
咪唔知佢望靚女囉

註冊日期: 2018-9-6

樓主夠膽講句無望其他男人?男人望女人好正常,望下之嘛,又唔洗錢,唔好話男人,有時我同老公行街見到啲神奇女俠都會忍唔住叫埋老公一齊望,連呢啲擦身而過的人你都咁在意,做你男友都應該幾辛苦下

註冊日期: 2018-9-25

你都好專制,望下女仔都咁多投訴,你都幾難頂下……你男朋友都好慘下

註冊日期: 2015-4-9

樓主應該搵個失明人士做男友,問題就消失了
最重要的是你不用改變想法接受現實

其實呢段野仲有另一版本
不過都係算了,費事摧毀樓主弱小心靈啦XDDDD

註冊日期: 2017-6-13

In the past, I did the same. That time my ex was so unhappy. But sorry I was just a fool, didn’t realise that would hurt her feeling.
What if she stares other men? How would I feel?
Now, I won’t do that anymore.
有時候,人要經歷一些事,才能明白,當日自己真的很過份。
Sincerely hope he can notice your upset and disappointment. Rectify the problem as soon as possible.
Thank you for your story.

Mr. Achilles

註冊日期: 2016-7-24

Why not? 我同我男朋友會睇埋一份, 仲會一齊討論, 有時都係一種情趣嚟架。

註冊日期: 2009之前

nanafiona 發表於 2019-2-15 23:06
呢個topic都講左幾廿百萬次,地球唔係男就女,唔係靚就醜,得2個選擇,一係接受,一係唔接受。我就唔想佢鐘 ...

樓主講 "望得好入迷"喎, 係咁望, 專登望, 唔係話正常行街有睜大眼就會望到野果種喎

我同我男朋友都唔會咁樣去望異性

註冊日期: 2018-12-4

喬* 發表於 2019-2-17 12:05
樓主講 "望得好入迷"喎, 係咁望, 專登望, 唔係話正常行街有睜大眼就會望到野果種喎

我同我男朋友都唔會 ...

個個爭住表現自己有幾大方麻,所以ignore左呢d重點囉

甘遲先覆大家唔好意思 多謝支持我理解我既Sis 同Ching 我唔會話我岩晒 我相信系另一個角度 或者我有需要企系佢立場諗野既地方 但系我角度 唔開心同不安係一種感覺 而感覺呢樣野係好直接 自從開左呢個post 之後我一直都無搵過佢 如果我將來會搵返佢 希望到時只有體諒同理解 無論係佢對我定我對佢

註冊日期: 2009之前

如果你同佢講左幾次都改變唔到佢既話,咁唯有改變自己諗法啦!
如果我條仔出街不停昅女,我都會唔開心啦!乜你自己條女好冇吸引力咩要係咁昅其他女!
不過你條仔都幾好笑架喎,係你面前都光明正大咁昅女,當你冇到喎!前世未見過靚女咩?

註冊日期: 2018-9-11

我都明.我同老公一齊咗5年頭兩三年除咗岩岩一齊個時佢真係當我死咁.靚既望唔靚既望.(普通既我覺得係有幾分佢ex既身影)仲要追住望.試過去大陸團兩日食自助餐有個普通樣但高高咁佢追住望一路食一路望!我發晒爛之後佢就開始改到d.而家可能都結咗婚佢都化化地所以呢d事情少出現咗.我都接受唔到幾d行為.其實好唔尊重隔離個個.發表得出黎好care一定唔係普通望一眼咁簡單。

註冊日期: 2018-4-10

我有啲覺得天生... 冇惡意的,佢係識欣賞美好的事物,而最美好的已經留在身邊,但始終都會欣賞其他靚嘢,但只流於觀賞。佢都只係昅女,我係昅胸... 我真係不自覺地視線先放了在這高度。

另外,如果佢係望男生,你會唔會仲介意呢?

無人完美,凡事都有好有壞,你自己也是完美嗎?

一個不昅女的男生,或許連性生活也沒趣不認真甚至提不起勁,到時又係有其他問題。

不要著眼於一些小問題,而放棄了其他他為你做過的好事。

(p.s. 已婚有一子一女)

註冊日期: 2016-2-21

咁你自己見到都會望下啦,人地點解唔望得?唔通望左就真係會視姦左人地,佢對你不忠咩?我唔介意,同埋人地show出黎我自己都會望啦,我仲叫埋佢一齊睇!將呢樣野變成大家都可以一齊討論唔係仲好咩?

註冊日期: 2017-6-24

你講到佢好似猥瑣佬咁

註冊日期: 2019-1-30

我之前個男友都係咁,唔係就咁望兩眼果種,而且望實直至對方離開…望兩眼其實係好正常架,但望到眼神都跟住人…真係覺得好唔專重我囉~
之後曾經忍唔住提出,但男友覺得我專制……好彩最終同呢條友散左,真係忍唔到呢類型嘅男人…

註冊日期: 2017-9-29

M416 發表於 2019-2-17 14:15
個個爭住表現自己有幾大方麻,所以ignore左呢d重點囉

係囉, 發生係佢地身上就唔係咁講架啦...我都好明白樓主, "平常行街既望"同"刻意既望"唔會分唔到, 畀人見到自己男朋友望其他女仔, 唔開心都正常,  希望男主男友會改好D, 學識點樣尊重人, 樓主加油呀~